Sinan bence onlarin eline oynadin, sirf bizden olabilidignce cok banlaya bilmek icin kendi bölümlerinde Türkiye hakkinda baslik aciyorlar sonrada mass report ediyorlar.
Biliyorum sinirlendin ama kural cigneyerek onlarin eline oynadin, keske yapmasaydin, ne yazarlarsa yazsinlar ne degistirir? Hadi orta dogu bölümünde cevap verebiliyorsun gene ama onlarin bölümünde yüzlerce troll dolu nasil bas edeceksinki, ignore et bir haftaya kalmaz bütün konular kendiliginden ölür zaten.
Sry for offtopic didnt know where to post, pls move it if needed but dont delete it, thx.
Sorun o değil....ben zaten Far-East section'a giremiyorum bile....adamlar kendi bölümümüzdeki "Uygur Thread"i bir sözleriyle kitlettirdiler Webmaster'a.. Bununla ilgili bir thread açttım tartışıldı, ilk önce suggestions section'a taşıdılar, orda bir çinli bana 4 tane negative rating verdi durduk yere, sonra threadi kitlediler ve sildiler.
Rating bölümünde şikayet ettim bi şey yapamayız dediler.
Zaten Far-East section'a girmediğimi GHQ'ya yazdım cumartesi günü. Her gün yeni mesaj atıyorum ama bir allahın kulu cevap bile vermiyor ama ne hikmetse, sıradan bir çinli user Webmaster'a bizim konumuzu kapattırabiliyor....
Benim o forumla işim bitti...bana saygısızca davranan forumla daha da işim olmaz.
Benim için şu aşağıdaki resmi koyarsan sevinirim.... O resim mozaikli değildi yine banladılar.....banlasınlar önemli değilde, mesajımı da sildiler....o yüzden mozaikledim şimdi. İnsanlara forum kurallarına uymadığı için banladık diyorlar ama durum öyle değil. Beni banladıktan sonra, mesajımı edit yapıp resmi kaldırabilecekken, mesajı toptan siliyorlar. Çok zeki ya arkadaşlar.
Politicians are not even commenting about the issue. Turkish people are organizing protests everywhere in Turkey.I had this conversation with @T-123456 and was told by him that the issue of Chinese Muslims is rather political one. However, im keep on hearing different stories that they are really oppressed based on their religion background.